Listings

Tussenwoning met grote zonnige achtertuin grenzend aan bos

Vraagprijs: € 165000,00
Morslaan 126 7576 CX Oldenzaal Overijssel
Tussenwoning met grote zonnige achtertuin grenzend aan bos

Omschrijving

Ruime tussenwoning met voor- en achtertuin en stenen berging gelegen aan een rustige straat in de Thij nabij het recreatiepark Het Hulsbeek.

Indeling begane grond:                                                                                                                       Entree/hal met toilet, trapkast, half open keuken met inbouw van een gaskookplaat, afzuigscherm, vaatwasser, combi-oven en koelkast. L-vorm woonkamer met uitloop naar een groot overdekt terras.

Eerste verdieping:                                                                                                                                Overloop met 3 slaapkamers en een geheel betegelde badkamer met een toilet, douchehoek en wastafel.

Tweede verdieping:                                                                                                                             Vaste trap, overloop, 1 slaapkamer met dakkapel en een aparte ruimte met wasmachine aansluiting en CV installatie (gehuurd)

Bijzonderheden:                                                                                                                                     Diepe en vrij gelegen achtertuin met zicht op bos. In de buitengevels zijn alle ramen, deuren en kozijnen uitgevoerd in kunststof draaikiep systeem en voorzien van dubbel glas. In de directe nabijheid een winkelcentrum met wijkvoorzieningen. Woonkamervloer belegd met een plavuis en de slaapkamers met laminaat.

Ligt in Oldenzaal, Overijssel


 

 

Contact gegevens

Hengelosestraat 26
7572 BP Oldenzaal
0541 - 512345
0541 - 513366
info@vogelzangmakelaardij.nl

Onze locatie

Click to open larger map