Listings

Royale vrijstaande woning met dubbele garage en weiland

Vraagprijs: € 398000,00
Haarstraat 32 7596 LN Rossum 0v Overijssel
Royale vrijstaande woning met dubbele garage en weiland

Omschrijving

Mooi geheel vrij in het buitengebied tussen Weerselo en Rossum gelegen royale vrijstaande woning met vrijstaande dubbele garage op een ruime kavel met aangrenzend een stuk weiland van circa 6300 m2. Zeer geschikt voor diverse mogelijkheden en hobby's.

Indeling begane grond:                                                                                                                          Entree/hal met trap naar de eerste verdieping,  zeer grote zit- eetkeuken met inbouw van een inductiekookplaat en afzuigschouw en koelkast, aparte eetkamer met toegang naar een nieuwe aangebouwde serre met aangrenzende woonkamer. Tussen portaal  met toilet, bijkeuken en studeerkamer.

Eerste verdieping:                                                                                                                         Overloop met CV ruimte, 3 slaapkamers en een badkamer waarin een ligbad met douche, een toilet, wastafel en douchecabine.

Tweedeverdieping:                                                                                                                                                             Geheel bevloerde zolder met vlizotrap.

Ligt in Rossum 0v, Overijssel


 

 

Contact gegevens

Hengelosestraat 26
7572 BP Oldenzaal
0541 - 512345
0541 - 513366
info@vogelzangmakelaardij.nl

Onze locatie

Click to open larger map