Listings

VERKOCHT! Uitgebouwde tussenwoning met een fraaie vrijstaande tuinschuur en achterom

Vraagprijs: € 129000,00
Willem Kloosstraat 14 7606 BB Almelo Overijssel
VERKOCHT! Uitgebouwde tussenwoning met een fraaie vrijstaande tuinschuur en achterom

Omschrijving

In een gezellige buurt met veel jaren zestig woningen, staat een leuke tussenwoning te koop. Achter het huis is een praktische uitbouw gerealiseerd waarin de keuken en de bijkeuken zich bevinden. Het huis heeft een diepe achtertuin met daarin een grote vrijstaande tuinschuur. Scholen en winkels zijn op loopafstand bereikbaar.

Indeling begane grond:
De entree heeft een toilet en een meterkast. Naast de trap naar boven is er nog een deur naar de kelder. De woonkamer met een houten vloer, heeft een L-vorm en een authentieke schouw met een nieuwe gashaard. De keuken is in een perfecte Engelse stijl uitgevoerd en heeft onder andere een gaskookplaat, een hete-lucht-oven en een koelkast. Via een schuifdeur kan de keuken worden afgesloten van de woonkamer. Achter de keuken zit een deur naar de bijkeuken.

Eerste verdieping:
Op de overloop zijn drie slaapkamers te vinden, waarvan één met balkon. De badkamer heeft een douche en een wastafel.

Tweede verdieping:
Er is een vaste trap naar de zolder. Via de overloop kom je de vierde slaapkamer binnen, die door een mooie dakkapel erg veel ruimte biedt. De ramen zijn eenvoudig te draaien en er kan een rolluik voor geschoven worden.

Bijzonderheden:
Het huis heeft een zonnige achtertuin op het zuiden met een achterom. Het toilet is pas vernieuwd evenals de meterkast en de meeste kozijnen met dubbele beglazing en de badgeiser.                                    Bouwjaar 1964  * Kaveloppervlakte 217 m2  * Woonoppervlakte 102 m2  * Inhoud 332 m3

Ligt in Almelo, Overijssel


 

 

Contact gegevens

Hengelosestraat 26
7572 BP Oldenzaal
0541 - 512345
0541 - 513366
info@vogelzangmakelaardij.nl

Onze locatie

Click to open larger map